maandag 15 september 2014

Vechten





De laatste paar weken zit mijn lijf me extra in de weg. De fibromyalgie is aardig aanwezig. Door de eetstoornis heb ik ook een negatieve band met mijn lijf en in combinatie met de fibromyalgie is het echt funest. De afgelopen jaren  ben ik continue in gevecht met mijn eigen lijf. En waarom? Het werkt alleen maar averecht en het kost een hoop tijd. Waarom ik me dat nu pas besef? Door de volgende tekst die ik op Facebook tegen kwam

bron van tekst


Dit lijf is mijn lijf. Ik zal het ermee moeten doen. In plaats van ertegen vechten kan ik beter samenwerken. Ik heb twee prachtige kinderen en een ontzettend lieve echtgenoot. Genoeg leuke familie leden en  lieve vrienden. Alle tijd die ik verspil aan het vechten tegen mijn lijf kan ik ook aan hun besteden en dat maakt het leven een stuk leuker. Zijn al mijn klachten en problemen dan nu gelijk over? Nee natuurlijk niet, maar deze tekst zet me wel even weer terug op aarde met mijn beide benen. Mijn motivatie om bezig te zijn met andere dingen in het leven dan de fibromyalgie en mijn eetstoornis word weer sterker en groter.

Mijn blog helpt me hier ook bij en ook wil ik regelmatiger filmpjes gaan uploaden op youtube. Doodeng vind ik het maar ook zo leuk. En dat het leuk is moet leidend zijn voor wat ik doe. Boeien wat een ander er van vind. Als ze het niet leuk vinden kijken ze gewoon niet.


1 opmerking: