maandag 13 april 2015

Drill Dance


Afgelopen zaterdag was het zover. Na weken van oefenen gingen we gisteravond optreden op de Grote Markt hier in Groningen. Dit ten bate van War Child.

Begin februari kwam via de sportschool de vraag wie het leuk vond om mee te doen met een dans evenement. Toen ik hoorde wat het inhield en dat het voor het goede doel was besloot ik mee te doen.
14 februari was de eerste oefendag waaraan ik mee deed. Mijn oudste dochter \Chantal ging mee om te kijken en mocht ook mee doen. Super leuk natuurlijk.

We waren in totaal met 220 mensen. Het oefenen deden we in kleine groepen. Deze groepen waren: het Alfa college Sport en Bewegen, Rehoboth Voortgezet Onderwijs Hoogezand, Dansschool Des uit Ten Boer, Dave Jonkers Zuidlaren, Go for Fitness Bedum, Hip Hop groep All Stars Hoogezand, dansschool A&A Aduard en U.D.C. Groningen.
Alles was onder leiding van Wilma Visser. Een geweldige zumba instructrice die dit op zich heeft genomen. Echt petje af.

Mijn man stond met onze jongste dochter te kijken boven op het VVV kantoor op de Grote Markt en maakte met mijn mobiel het volgende filmpje:


Ondanks de kou was het echt super geslaagd. Donaties voor War Child zijn nog steeds welkom en kan gedaan worden via deze link

2 opmerkingen:

 1. Wat super leuk dat je hier aan mee hebt gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoor! En volgens mij is dat coördineren echt lastig!

  Ken je dit filmpje trouwens al:
  https://www.youtube.com/watch?v=u9hAi44XE9E
  Niet te geloven dat dit scholieren zijn! Je moet trouwens even doorkijken, in het midden wordt het interessant, rond 1:45

  BeantwoordenVerwijderen